Bungalowparken
in Nederland

Steeds meer Nederlanders komen er achter, vakantie in eigen land is zo gek nog niet. Er is veel te zien en te ondernemen en allles is bovendien bereikbaar binnen reis- bare afstanden.

Populaire steden

AdvertentieVakantie vieren in een bungalowpark

Nederland heeft ontzettend veel bungalowparken. Verschillende bekende bedrijven zijn in ons land gevestigd met een eigen bungalowpark. Naast de bekende bungalowparken zijn er ook nog wat onbekendere bungalowparken. Door het grote aanbod is er altijd wel een bungalowpark in een omgeving waar u interesse in had. De keuze is groot, maar wat voor voordelen heeft u als u verblijft in een bungalowpark?

Vakantiepark

Verblijf voordelig in een compleet ingerichte woning

Een complete woning huren is allereerst natuurlijk een stuk gezelliger dan in een hotel slapen. Helemaal als u met een compleet gezin op vakantie gaat dan is een bungalow een ideale oplossing. Maar het huren van een bungalow is met meerdere personen vaak ook een stuk goedkoper.
U betaald namelijk een prijs voor de bungalow en geen prijs per persoon.
U bespaart zo veel geld als u met het hele gezin gaat want of u nu met drie of bijvoorbeeld vier personen gaat u betaald één vaste prijs per bungalow per week, weekend of midweek.

Kindervermaak op een bungalowpark

Bungalowparken hebben een groot voordeel voor kinderen die zich snel vervelen op vakantie. Vrijwel ieder bungalowpark heeft namelijk een animatieteam. Een animatieteam zorgt ervoor dat uw kinderen lekker kunnen spelen en meedoen aan verschillende activiteiten. Meedoen aan de activiteiten op een bungalowpark is in de meeste situaties gratis. Uw kinderen worden zo vermaakt terwijl u heerlijk met uw man kan genieten in de bungalow. U heeft zo bijna geen omkijken meer naar de kinderen en als dat nog niet genoeg is dan zijn er altijd wel leuke dingen te huur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een skelter of andere leuke spelletjes.

Een keer wat minder weer, binnen genoeg te doen

Een verblijf in een bungalowpark is altijd leuk en daarvoor maakt het niet uit of het goed weer of slecht weer is. In een bungalowpark is vaak een tropisch zwemparadijs te vinden waar het hele gezin zowel in de winter als zomer kan gaan zwemmen. Vaak is het zwemparadijs voorzien van een binnen en buitenzwembad. Maar er zijn ook verschillende glijbanen en wildwaterbanen waar zowel jong als oud zich kan vermaken. Als u het wat rustiger aan kan doen dan kan dit vaak ook. De meeste zwemparadijzen zijn voorzien van bubbelbaden en soms zelfs stoombaden en sauna’s.

Veel bungalowparken in de natuur gelegen

De meeste bungalowparken zijn gevestigd in het midden van de natuur. In verschillende natuurgebieden zijn de parken te vinden waardoor u ook heerlijk van het natuurgebied kunt genieten. Huur bijvoorbeeld een fiets in het bungalowpark en trek eropuit door een fietsroute te volgen. Een andere aanrader is om wandelingen te maken en een natuurgebied te ontdekken. U leert Nederland van een hele andere kant kennen via een bungalowpark in het midden van de natuur. U zult al snel merken hoe veelzijdig ons land eigenlijk is.

Lastminute bungalows

Als u lekker goedkoop en voordelig naar een bungalowpark wilt gaan dan kunt u het beste een last minute boeken. Er zijn bij de meeste bungalowparken verschillende last minute opties waarbij u goedkoop een bungalow kunt boeken. U kunt vaak kiezen uit verschillende bungalowparken waar nog huisjes leeg staan om vervolgens in te verblijven. Een last minute is vaak een stuk voordeliger dan normaal waardoor u uiteindelijk veel geld kunt besparen bij het boeken van een bungalowpark.