Nachtje weg Nederland

Steeds meer Nederlanders komen er achter, vakantie in eigen land is zo gek nog niet. Er is veel te zien en te ondernemen en allles is bovendien bereikbaar binnen reis- bare afstanden.

Populaire steden

AdvertentieEen nachtje weg

Als u een nachtje weg gaat dan krijgt u vast het gevoel er even lekker tussen uit te zijn. Het is misschien geen lang weekend, maar dat hoeft ook niet om toch het even helemaal niets gevoel te krijgen. Een nachtje weg hoeft ook niet duur te zijn. Er zijn verschillende hotels met aanbiedingen voor één overnachting. Dit zijn vaak luxe hotels die niet helemaal vol zitten omdat het bijvoorbeeld nog geen hoogseizoen is. Vervolgens kunt u hier van profiteren en even lekker ontspannen.

Een nachtje in een 5 sterren hotel

Een nachtje weg in een vijf sterren hotel is toch wel een droom voor velen. Dit lijkt vaak duur en onbetaalbaar. Maar dit hoeft niet zo te zijn, als u de juiste aanbieding maar weet te vinden. Vooral als u buiten de grote vakanties en de feestdagen gaat maakt u eerder kans een aanbieding te vinden. Ook de verblijven tijdens de door de weekse dagen zijn goedkoper dan de overnachtingen in de weekenden.

TIP: Welness ontspanning in een comfortabel hotel

Compleet tot uzelf komen kan met een nachtje weg in combinatie met een wellness arrangement. Met een wellness arrangement kunt u vaak gratis of tegen een speciaal tarief gebruik maken van de wellness faciliteiten in het hotel. Heerlijk ontspannen in de sauna's en baden en tussendoor genieten van culinaire hoogstandjes is erg populair. U komt zo heerlijk fris en uitgerust terug van een nachtje of weekendje weg. In deze gehaaste tijd is een welness arrangement een aanrader voor iedereen die zijn of haar accu even weer wil opladen.

Romantisch nachtje weg

Een nachtje weg hoeft niet zomaar te zijn. Maar u kunt ook samen met een geliefde romantisch een nachtje weg gaan. Als u romantisch een nachtje weg wilt gaan dan kunt u kiezen uit diverse hotels met een romantiek arrangement. Breng bijvoorbeeld een nachtje door op een kasteel waarin u overnacht in een heus hemelbed. Of kies voor een pittoresk dorpje in een bosrijke omgeving waar alles nog authentiek is zoals het vroeger was.
U kunt ook voor een romantisch nachtje weg kiezen in een super-de-luxe cityhotel waar u verblijft in de love suite op de bovenste verdieping, een romantisch en stijlvol ingerichte kamer voorzien van hartvormige whirlpool en verder voorzien van alle luxe gemakken met uitzicht over de stad.

Sportief en actief bijkomen

Als u dol bent op fietstochten of racen op de mountainbike dan kunt u ook kiezen voor een sportief verblijf. Boek een hotel in een ruig gebied waar u u zelf prima kunt vermaken in de heuvels met uw mountainbike. Als u vervolgens voldaan terug komt van een fietstocht dan hoeft u niet meer de reis terug naar huis te maken. U kunt namelijk heerlijk uitrusten in een luxe hotel. Stap onder een aangenaam warme douche en ontspan waarna u geniet van een heerlijk diner en u de hele avond nog voor u zelf heeft.

Online boeken is vaak goedkoper

Het grote voordeel van online een hotel of arrangement boeken is dat u dit vanuit uw luie stoel rustig kunt doen. Tegenwoordig zijn er diverse gespecialiseerde aanbieders van weekendjes weg en hotelarrangementen. Ook de hotelkamer- en vakantieveilingsites hebben een leuk aanbod van aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Wel is het zo dat u bij de veilingen er wel op moet letten dat u het laatst geboden heeft. Dit vergt dus zeker enige handigheid. Tevens moet u op de hoogte zijn van de prijzen, zodat u niet te veel biedt in al uw enthousiatme. Bij online boeken zijn de boekingskosten een stuk lager en kunt u vaak al voor een paar tientjes per nacht een hotel reserveren. We kiezen er graag voor om een paar keer per jaar weg te gaan in plaats van een lange vakantie. Uiteraard willen we dan wel dat alles lekker betaalbaar blijft. Kijk en vergelijk dus eerst goed voor u boekt.